3 kananmunaa
200 g sokeria
1 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
3 rkl kaakaojauhetta
200 g sulaa margariinia tai voita
100 g tummaa suklaarouhetta
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Siivilöi jauhot taikinan joukkoon. Kääntele lopuksi sula/jäähdytetty rasva ja suklaa mukaan taikinaan. Voitele ja korppujauhoita pieni kakkuvuoka. Paista suklaakakkua noin 45 minuuttia uunissa (175C) kunnes kakku on kypsä.
Kuorrute:
1 purkki mascarpone-juustoa (250g)
1 tl vaniljasokeria
1 appelsiinin kuori raastettuna
0,5 dl tomusokeria
Anna kakun jäähtyä ennen kuorruttamista. Sekoita kuorrutteen ainekset keskenään ja levitä kakun päälle. Murustin yhden suklaakeksin päälle koristeeksi, mutta tähän voisi käyttää myös esimerkiksi suklaarouhetta tai kaakaojauhetta. Kakusta tuli tosi hyvää!

Nam nam 😀
VastaaPoista