sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Nutella-pullakranssi

Kokeiluvuorossa on tällä kertaa tähdenmallinen Nutella-pullakranssi nimeltään Nutella chocolate star bread. Reseptiin tarvitaan n. kolmen desin pullataikina ja Nutella-levitettä (kannattaa hieman lämmittää levittämisen helpottamiseksi). Pullataikinasta kaulitaan neljä samankokoista pyöreää levyä ja levyjen väliin levitetään Nutellaa.


Tämän jälkeen taikinapinon keskelle asetetaan esimerkiksi juomalasi. Taikina viipaloidaan säteittäin ja keskelle jätetään lasin kokoinen ympyrä.


Säteet kierretään pareittain vastakkaisiin suuntiin ja lopuksi yhdistetään. 






Pullakranssi voidellaan kananmunalla ja päälle ripotellaan raesokeria ennen paistamista (180C 20 minuuttia). Kranssi oli helppo tehdä ja siitä tuli tosi näyttävä! 



2 kommenttia:

  1. Nam, hyvältä näyttää. Möhkökin teki tänään pullaa, ihan tavallisia.

    VastaaPoista
  2. Todella hieno lopputulos! Maistuisi meillekin.

    VastaaPoista