Taikina:
100 g marg. tai voita
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria tai kardemummaa
1 muna
Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi ja lisää muna vatkaten
1 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
1/2 dl maitoa
Lisää munarasvavaahtoon maito ja kuivat aineet.
Päälle:
4-5 dl raparperinpaloja
Pinnalle:
50 g sulaa margariinia tai voita
1/2 dl sokeria
2 dl kookoshiutaleita
1 muna
1 tl vaniljasokeria
Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun vuokaan, pane päälle raparperinpalat. Paista uunin alaosassa
175 ast. 30 min.
Levitä kookoskuorruteseos pinnalle ja kypsennä 20-25 min. Tarjoile jäähtynyt kakku jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti